Broušení nožů klasických / cena za 1 cm ostří
Detailní popis produktu
druhy nožů
- klasický nůž - převážná většina dnes dostupných kuchyňských nožů
- sportovní nůž - otvírací nožíky, kapesní nožíky, lovecké nože
- profesionální nůž - ručně kované nože
- steakový nůž nebo na chléb - nože se zoubky velikosti od 2mm
způsob broušení
- Klasické strojní broušení na vodním kameni o zrnitosti 400 (super super jemný) ve vodní lázni při pomalých otáčkách, které je naprosto ideální k následné údržbě klasickou ocílkou.
- Převážná většina dnes prodávaných kuchyňských nožů je vyráběna lisováním a
následným vybrušováním do požadovaného tvaru dosahující maximální tvrdosti do
60HRC. - Klasické kuchyňské nože jsou broušeny pod úhlem 15 - 20° kdy je dosaženo nejvyšší
ostrosti a stálosti ostří. - Broušení probíhá orovnáním ostří, standartním broušením ve vodní lázni na
kameni o zrnitosti 400 a závěrečným lapováním.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Broušení nožů |
---|---|
? centimetry: | cm |