Broušení nožů klasických / cena za 1 cm ostří

9,90 Kč / cm
Objednávám službu

Poštovné je pouze 99 Kč včetně odeslání zpět k Vám

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

druhy nožů

  • klasický nůž - převážná většina dnes dostupných kuchyňských nožů 
  • sportovní nůž - otvírací nožíky, kapesní nožíky, lovecké nože 
  • profesionální nůž - ručně kované nože 
  • steakový nůž nebo na chléb - nože se zoubky velikosti od 2mm

 

způsob broušení

  • Klasické strojní broušení na vodním kameni o zrnitosti 400 (super super jemný) ve vodní lázni při pomalých otáčkách, které je naprosto ideální k následné údržbě klasickou ocílkou.
  • Převážná většina dnes prodávaných kuchyňských nožů je vyráběna lisováním a
    následným vybrušováním do požadovaného tvaru dosahující maximální tvrdosti do
    60HRC.
  • Klasické kuchyňské nože jsou broušeny pod úhlem 15 - 20° kdy je dosaženo nejvyšší
    ostrosti a stálosti ostří.
  • Broušení probíhá orovnáním ostří,  standartním broušením ve vodní lázni na
    kameni o zrnitosti 400 a závěrečným lapováním.

Doplňkové parametry

Kategorie: Broušení nožů
? centimetry: cm

Jak na to